Bel: 0297 32 56 37

Full color

Bent u op zoek naar maximale exposure met uw rijdend materieel? Dan biedt Rosenboom Reklame hiervoor een uitstekende oplossing, door uw voertuigen met kwalitatief hoogwaardig full-color stickermateriaal te voorzien van uw eigen unieke uitstraling!

Theorie + Praktijk = Maximaal effect

Rosenboom Reklame biedt al sinds 1956 topoplossingen voor bedrijven en onze roots liggen bij voertuigen. Dit betekent dat wij de theoretische kennis hebben, over kleuren, ontwerpen, materialen en drukken, om de slimste oplossingen voor elk voertuig tegen een scherp tarief te kunnen bieden. Tijdens de vertaalslag naar de praktijk gebruiken onze vakkundige medewerkers hoogwaardige apparatuur om tot een uitstekend eindresultaat te komen. Die combinatie van kennis en ervaring zorgt voor een uniek resultaat waar ú van profiteert!

Materiaalkeuze en techniek

Uw prints worden vervaardigd op een scala aan materialen. Welk materiaal het beste bij u past? Dat stellen we samen vast. Denk bijvoorbeeld aan zelfklevende folie voor promotionele stickers of zelfs 3D vervormbare folie voor het 'wrappen' van uw voertuig. Om de levensduur van uw stickers nog meer te verlengen, kunnen wij deze zelfs voorzien van een UV- en krasbestendige lamineerfolie. Daarnaast kan elke sticker in contour schoon worden gesneden met onze hoogwaardige snijplotter met laseroog. Zo worden uw wensen tot op de millimeter nauwkeurig ingevuld!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Strak in uw huisstijl, in combinatie met belettering, volledig op maat voor één voertuig of uw hele wagenpark. Rosenboom Reklame vult dit naadloos voor u in. Verrast u ons dan ook met uw eigen ideeën, zodat wij dit in een aantrekkelijk en vrijblijvend voorstel kunnen omvatten en direct in de praktijk kunnen brengen! Neemt u contact met ons op?