Bel: 0297 32 56 37

Contourmarkering

In de afgelopen jaren is de wetgeving omtrent verplichte contourmarkering voor vrachtwagens, trailers en aanhangers aangescherpt. Rosenboom Reklame is uitstekend op de hoogte van alle vereisten en voorziet uw wagenpark voordelig van de benodigde contourmarkering of reflecterende tape. Daarnaast kunnen wij van ditzelfde materiaal handig gebruik maken voor een mooi reclame effect!

Zo houdt u zich altijd aan de wet

De regelgeving voor zwaardere voertuigen kan complex zijn en volgt elkaar snel op, zo ook op het vlak van zichtbaarheid. Natuurlijk is het bewezen dat ongevallen hierdoor afnemen en is er een duidelijke noodzaak voor deze verplichtingen, maar tegelijk kan het moeilijk zijn continu op de hoogte te blijven van de precieze vereisten. Laat uw organisatie daarom ontzorgen door Rosenboom Reklame, wij brengen de juiste verplichte contourmarkering of reflecterende tape voor u aan. Voordeliger dan onze concurrenten, en, veel voordeliger dan een boete!

Vrijwillig gebruik kan handig zijn!

Reflecterende folie is op sommige plaatsen verplicht, zoals op verkeersborden of waarschuwingsborden. Het effect is dan ook dat mensen hier automatisch naar kijken, men associeert dit immers met iets waar naar gekeken moet worden. U kunt deze folie dus ook vrijwillig gebruiken op plekken waar dit niet verplicht is, zoals op uw reclameborden, of om uw huisstijl aan te lichten in het donker. Dit geeft een verbazingwekkend resultaat met een hoge aantrekkingskracht, uw bezoeker of voorbijganger moet er simpelweg wel naar kijken! Handig, vindt u niet?

Voordelig en effectief

Bij Rosenboom Reklame begrijpen wij dat kosten die voortkomen uit wettelijke verplichtingen een last op uw budget kunnen vormen. Daarom spannen wij ons continu in om u scherpe prijzen te kunnen bieden voor materiaal en arbeid, om onze processen te versnellen zodat wij sneller klaar zijn en om u te ontzorgen door u het nadenkwerk uit handen te nemen. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor een advies en vrijblijvend voorstel voor de contourmarkering en reflecterende tape die u verplicht moet óf vrijwillig wilt gebruiken.