Bel: 0297 32 56 37

Belettering

Het subtiel of opvallend beletteren van uw voertuig of wagenpark vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf. Rosenboom Reklame ondersteunt u in het bereiken van een maximaal effect, op basis van een goed ontwerp, de juiste materiaalkeuze en een feilloze bevestiging aan elk voertuig.

Veel voertuigen, veel mogelijkheden

Rosenboom Reklame werkt voor een breed spectrum aan bedrijven, van starters tot marktleiders, en iedereen heeft andere wensen. Op basis van onze uitgebreide ervaring met voertuigreclame, kunnen wij voor elke wens een volledig passende oplossing ontwikkelen. Van scooters en vrachtwagens, tot fietsen en personenauto's. Van een subtiele kleine tekst, tot volledige full-color oplossingen of carwraps. Zo krijgt u in een handomdraai een rijdende reclameuiting.

Oplossingen voor wagenparken

Bijna elke organisatie met een wagenpark, heeft diverse soorten voertuigen rondrijden. Rosenboom Reklame helpt u met belettering dan om hier toch eenheid in aan te brengen en een uniforme uitstraling te verkrijgen. Zoekt u naar creatieve oplossingen? Dan dragen wij deze graag aan. Of moet juist elk detail volgens uw strakke huisstijl worden uitgevoerd? Dan voeren wij dit tot in het kleinste puntje voor u uit.

Ideale prijs-kwaliteitverhouding

Rosenboom Reklame wil voor al uw oplossingen een topresultaat tegen een scherp tarief bieden. Ook voor belettering van één of meerdere voertuigen gaan wij dus graag met u in gesprek om niet alleen tot een ideaal resultaat te komen, maar hier ook voorwaarden aan te koppelen waar uw budget blij van wordt. Bel ons dus vandaag nog, op 0297-325637, voor een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten.