Bel: 0297 32 56 37

Voertuigreclame

Voertuigreclame is een bijzonder effectief en relatief voordelig middel om uw boodschap aan een groot publiek te laten zien. Immers, de voertuigen heeft u al en deze worden in het dagelijkse verkeer door duizenden andere mensen gezien. Rosenboom Reklame bedenkt en ontwikkelt deze vorm van reclame en kan deze direct op al uw voertuigen aanbrengen!

Belettering

Subtiel of opvallend? Voor personenauto's, fietsen, scooters, werkvoertuigen of vrachtwagens? Een simpele variant of full-color? U krijgt rijdende reclame in een handomdraai.
Lees meer...

Carwrapping

Een fantastische vorm van voertuigreclame, en nog betaalbaar ook. Rosenboom Reklame is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerhande folies met prachtige effecten.
Lees meer...

Full color

Elke print die u voor ogen heeft, in een kwalitatief hoogstaande stickervorm op uw voertuig. Ook UV- en krasbestendig, met laseroog op maat gesneden voor maximaal effect.
Lees meer...

Contourmarkering

Deze verplichte markering voor vrachtwagens, trailers en aanhangers levert Rosenboom Reklame voordelig en snel. Ook voor slim gebruik op niet-verplichte plekken!
Lees meer...

Advies

Bent u zich aan het oriënteren en bent u benieuwd wat voor u het beste werkt? Vertrouw dan op de expertise die Rosenboom Reklame sinds 1958 heeft opgebouwd. Neem direct contact met ons op, zodat één van onze specialisten vrijblijvend contact met u opneemt om u te adviseren. Of bel ons op 0297-325637, wij zijn u graag van dienst!