Bel: 0297 32 56 37

Vrachtwagens

Heeft u schade aan uw vrachtwagen, trailer of aanhanger? Vervelend! Want niet alleen de schade zelf kost geld, de tijd dat uw voertuig niet inzetbaar is leidt ook tot schade. Vertrouw daarom op Rosenboom Reklame, wij doen er alles aan uw voertuig zo snel mogelijk weer inzetbaar te krijgen, en met ruim 50 jaar ervaring kennen wij daarvoor de snelste routes!

Van lichte kras tot total-loss

Brengt u uw vrachtwagen, trailer of aanhanger langs om enkele krassen te verhelpen, of is deze door uw verzekeraar total loss verklaard, maar wilt u toch zien of herstel mogelijk is? Schakel Rosenboom Reklame in, want met de combinatie van onze werkplaats en speciale spuitcabine voor vrachtwagens, weten wij praktisch elk voertuig tegen scherpe tarieven weer als nieuw te maken!

Polyester ook beschadigd?

Ook de polyester onderdelen kunnen natuurlijk beschadigd zijn geraakt, dan is het goed om te weten dat Rosenboom Reklame ook deze onderdelen kan repareren en opnieuw kan spuiten, zo wordt geen onderdeel vergeten.

Volledige schadeafhandeling

Naast de feitelijke schade, krijgt u vaak ook nog eens te maken met een stapel papierwerk, terwijl u al zoveel te doen heeft! Daarom hebben wij ook hiervoor specialisten, die u het volledige administratieve traject uit handen nemen. Van taxatie tot contact met uw verzekeraar en verklaringen, zo blijft uw productiviteitsverlies tot een minimum beperkt!

Kostenbesparing

Wij gaan altijd uit van vervanging met originele onderdelen, maar als wij u geld kunnen besparen, doen wij dit natuurlijk graag. Werkt u liever met imitatie of gebruikte onderdelen? Dan gaan wij voor u op zoek om de factuur zoveel mogelijk omlaag te krijgen! Dit is immers ook in ons belang, want tevreden klanten komen sneller terug!

Bel ons direct

Laat Rosenboom Reklame u direct ontzorgen en vraag direct een persoonlijke intake aan, wij zijn bereikbaar op 0297-325637.