Bel: 0297 32 56 37

Personenwagens

Oei. Vervelend. U hebt schade aan uw auto. Dit moet snel, voordelig en vakkundig worden verholpen. Rosenboom Reklame is daarvoor het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen, om zo de inbreuk op uw dagelijkse leven zo beperkt mogelijk te houden. Hier leest u wat wij voor u doen.

Geen zorgen, wij regelen het

Zet uw auto bij af bij Rosenboom Reklame en vervolg uw weg met de leenauto die u vooraf kunt bespreken. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om de schade te taxeren, met de verzekeraar te communiceren en het volledige herstel uit te voeren. Zijn eventuele reclameuitingen op uw auto ook beschadigd, zoals belettering, car wrapping of countourmarkering? Dan is het goed om te weten dat Rosenboom Reklame deze producten levert, en dus ook volledig in dezelfde stijl voor u kan vervangen. Zo is straks niet meer te merken dat er ooit schade is geweest.

Een helder kostenplaatje

Wie de schade ook moet betalen, u wilt deze kosten natuurlijk zoveel mogelijk beperken, terwijl u wel zoekt naar een kwalitatief herstel dat jarenlang meegaat. Bij Rosenboom Reklame voeren wij reparaties in principe dan ook altijd met originele onderdelen uit. Maar natuurlijk kunnen wij in overleg met u ook imitatie- of tweedehands onderdelen gebruiken, om de kosten nog verder te drukken. Heeft u schade? Bel ons dan nu op 0297-325637 of vul ons contactformulier in, en wij voeren het schadeherstel aan uw auto snel en voordelig uit.