Bel: 0297 32 56 37

Bestelwagens

Een kras, een deuk of andere schade aan uw bestelwagen is zeer vervelend, want veelal heeft u deze direct weer nodig om uw activiteiten voort te kunnen zetten. Dan is het goed om te weten dat Rosenboom Reklame u snel van dienst kan zijn. De enige 'zorgen' waar u mee te maken heeft, is dat wij zorgen dat u snel weer op weg kunt!

Volledige schadeafhandeling

Niet alleen de schade zelf is erg vervelend, het hele papiercircus kost ook nog eens veel tijd. Papiertje zus, formulier zo, e-mail dit en verzekeraar dat, terwijl u vast genoeg andere dingen te doen heeft. Vertrouw daarom op Rosenboom Reklame, want niet alleen repareren wij uw voertuig naar de originele staat, wij nemen u alle handelingen zoals de taxatie en de communicatie met uw verzekering uit handen, zodat u zich kunt concentreren op dat wat echt belangrijk is!

Voordelig herstel

Bij Rosenboom Reklame zien wij u graag terugkomen als vaste klant, natuurlijk liever niet voor schade, maar wel voor onze andere uitstekende diensten. Daarom is het ook in ons belang uw schade zo voordelig mogelijk te verhelpen. Standaard werken wij met originele vervangende onderdelen, maar in overleg kunnen wij ook imitatie of gebruikte onderdelen gebruiken; en dat scheelt in uw portomonnee.

Schade aan voertuigreclame

Is uw bestelwagen voorzien van voertuigreclame, zoals belettering, carwrapping, full-color bestickering of contourmarkering, en is deze ook beschadigd? Op basis van onze eigen expertise in diverse soorten voertuigreclame, herstellen wij ook dit deel van het voertuig naar volledige nieuwstaat. Geen zorgen dus, Rosenboom Reklame laat uw bestelwagen weer als nieuw lijken!

Direct een scherpgeprijsde offerte

Wilt u direct weten hoe wij u kunnen helpen met de schade aan uw bestelwagen? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0297-325637, zodat wij u direct een scherp voorstel kunnen doen!