Bel: 0297 32 56 37

Ontwerp en aanleveren

Als het eenmaal gedrukt, geprint of gespoten is, kunnen we vrij moeilijk terug! Reden te meer om zorgvuldig om te gaan met de ontwerpen voor uw eindresultaat. Op deze pagina leggen wij u graag uit hoe hiermee het meest efficiƫnt kan worden omgegaan.

Wie maakt het ontwerp?

Hiervoor bestaan drie mogelijkheden. Wij maken het ontwerp, u maakt het ontwerp, of wij ontwikkelen het ontwerp op basis van uw input. Voor de laatste twee situaties zijn wij verantwoordelijk voor juiste aanlevering van de grafische bestanden, en sturen wij u deze toe. Natuurlijk kan ook persoonlijk worden overlegd om alle details precies goed te krijgen. Levert u ons uw eigen ontwerp aan? Dan vragen wij u rekening te houden met het volgende:

Aanleverspecificaties

Om zeker te stellen dat uw ontwerp exact tot een eindproduct wordt omgezet zoals dat u voor ogen hebt, vragen wij u deze als volgt aan te leveren:

  • Bestandsformaat EPS, AI of PDF
  • Alle teksten dienen te zijn omgezet naar lettercontouren
  • *Logo's dienen in vectorformaat te worden aangeleverd, graag met vermelding van PMS kleuren
  • Beelden als vector of hoge kwaliteit JPG
  • JPG kwaliteit minimaal 300 DPI om goede printkwaliteit te garanderen
  • Bestanden dienen op formaat te worden aangeleverd (1:10 of 1:1, graag vermelden)

* Indien u uw logo niet in vectorformaat kunt aanleveren, kunnen wij deze omzetting tegen vergoeding voor u verzorgen.

Fotomateriaal

Wij stellen het op prijs indien u fotomateriaal kunt aanleveren als dit relevant is. Dit geldt in het bijzonder voor voertuigschades, waarbij wij u willen vragen een aantal goede foto's uit verschillende hoeken te maken. Dit helpt ons in het bepalen van de schade en hiermee in het snel opmaken van een goed voorstel dat zowel de kosten als de doorlooptijd regelt. Ook voor reclame-uitingen zoals reclameborden, is het erg handig als wij kunnen zien hoe de omgeving eruit ziet waar deze komt te hangen. Zo kunnen wij het ontwerp hier maximaal op afstemmen.