Bel: 0297 32 56 37

Renovatie

Na jaren succesvol in een mooie omgeving te hebben gewerkt en eventueel ook uw klanten te hebben ontvangen, is het tijd om te vernieuwen. U wilt immers met de tijd meegaan en blijven uitstralen dat u bovenop de actualiteiten zit. Maar renovaties zijn niet alleen bijzonder prijzig, uw pand is vaak ook nog enige tijd onbruikbaar. Rosenboom Reklame biedt u een uitstekend alternatief.

Sneller, voordeliger renoveren met een prachtig effect

De techniek staat niet stil, in de laatste jaren zijn prachtige folies ontwikkeld die u voor allerhande doelen kunt gebruiken. Wilt u uw ramen of gevels renoveren? Gebruik dan de speciale renovatiefolies van Rosenboom Reklame. Deze oplossing is voordeliger dan schilderen, gaat aanzienlijk langer mee en bespaart u ook de overlast van lawaai, stank en tijdelijke onbruikbaarheid van uw pand.

Ook voor binnen

Een snelle, voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige renovatie met een minimale doorlooptijd? Dat levert Rosenboom Reklame. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de 3M Dinoc renovatiefolie voor u gebruiken, waarmee uw deuren, wanden en liften er weer als nieuw uitzien en u deze in een volledig nieuw jasje kunt steken. Zit het werk erop? Dan kunt ook u direct weer aan de slag!

Voorbeelden zien of prijsaanvraag?

Rosenboom Reklame heeft uitgebreide ervaring met deze renovaties, tal van verschillende soorten bedrijven genieten al van de meerwaarde die wij hen leverden. Bent u dus nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u voorbeelden kunnen laten zien of een persoonlijk én vrijblijvend voorstel voor u maken die u aangenaam verrast. Wij horen graag van u!