Bel: 0297 32 56 37

Ramen

Bent u weleens langs een bedrijf gelopen dat haar ramen met 'iets' versierde, en was u onder de indruk van het resultaat? Het werken met decoratieve glasfolies is één van de meest stijlvolle manieren om zowel een boodschap uit te stralen, als de privacy te vergroten van de mensen die achter het glas werken, bezoeken of genieten. Rosenboom Reklame verzorgt deze oplossingen op maat en tegen scherpe prijzen.

Wat wilt u met glasfolie bereiken?

Omdat glasfolie zowel uitstraling als privacy kan bieden, zijn er veel mogelijkheden voor toepassing. Heeft u in een restaurant gasten die bij het raam eten, maar wilt u de onderkant bedekken voor een intiemere sfeer? Of werkt u bijvoorbeeld in een kantoorruimte waar regelmatig voetgangers voorbijkomen? In beide gevallen schermt u de binnenruimte geheel of gedeeltelijk af, zonder het uitzicht te ontsieren. Sterker nog, u kunt dit er fantastisch uit laten zien, want:

Glasfolie biedt veel flexibiliteit

Met glasfolie kunt u alle kanten op. De folie geeft een zandstraal effect op het glas, waarmee dit er zelfs met een eenvoudige volledige bedekking in één kleur al chique uitziet. Maar, u kunt ook met diverse kleuren werken en delen laten 'uitplotten', zodat elke vorm ontstaat die u wilt hebben. Uw bedrijfslogo, een afbeelding, een vorm, een figuur, losse belettering of combinaties daarvan? Decoratief gebruik van glasfolie zorgt voor een unieke uitstraling die uw bezoekers én voorbijgangers zeker zullen onthouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rosenboom Reklame levert al sinds 1956 persoonlijke oplossingen voor bedrijven, dus natuurlijk kunnen wij u een keur aan voorbeelden laten zien om inspiratie uit op te doen. Wij denken dan ook graag met u mee naar de beste oplossing voor uw locatie om u hierna te verrassen met een aantrekkelijk voorstel op maat. Neem hiervoor direct contact met ons op!