Bel: 0297 32 56 37

Bewegwijzering

Wilt u uw bezoekers de weg wijzen in uw gebouw of op uw terrein? Of is het belangrijk om zeker te stellen dat iedereen in uw pand de vluchtroutes kan vinden voor het geval dat? Rosenboom Reklame maakt, levert en monteert een breed portfolio aan bewegwijzering. In lijn met uw huisstijl, binnen uw budget en natuurlijk met service en advies van A to Z.

Visitekaartje tot in de details

De ervaring die uw klanten, partners, maar ook uw medewerkers, elke dag op uw locatie beleven, is belangrijk voor de totale indruk van uw organisatie. Om een goed en eenduidig visitekaartje achter te laten, kan juist in de kleine details winst worden behaald. Mooie, uniforme bewegwijzering helpt u dus niet alleen in het halen van bv. veiligheidsdoelstellingen, want net dat ene bordje bij de ingang of een parkeerbordje voor de deur kan tot de gedachte 'wat attent' leiden. En daar profiteert u van.

Rosenboom Reklame levert en adviseert

Wij nemen de rol in die bij uw behoefte past en leveren de bewegwijziering die daarbij hoort. Heeft u al een exacte productlijst? Dan maken wij een scherpe aanbieding met optionele montage. Bent u zich nog aan het oriƫnteren? Profiteer dan van de bijna 60 jaar ervaring van Rosenboom Reklame en vraag ons eens mee te denken naar een complete invulling voor uw organisatie. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en onze oplossingen van eenvoudig bord tot volledige reclamezuil passend en betaalbaal, neemt u contact met ons op?