Bel: 0297 32 56 37

Bebording

Een reclamebord is een van de oudste en nog steeds bijzonder effectieve manieren om aandacht op uw bedrijf, dienst of product te vestigen. Rosenboom Reklame levert reclameborden die exact passen bij de boodschap die u uit wilt stralen.

Volgens huisstijl, campagne of de omgeving

Rosenboom Reklame gebruikt diverse soorten materiaal om uw reclamebord van de gewenste uiting te voorzien. Dit volledig in overeenstemming met uw huisstijl zodat deze naadloos aansluit bij uw documentatie, of bijvoorbeeld in een speciale campagnekleur. Hangen u reclameborden in een specifieke omgeving, zoals bij een binnenstad, voetbalclub of een winkelcentrum? Dan denken wij ook graag met u mee om uw reclameborden in exact de juiste kleur en stijl weer te geven. Subtiel of knallend? U kiest, wij maken.

Vrijwel alles is mogelijk

Om werkelijk aan al uw wensen en doelstellingen te voldoen, maakt Rosenboom Reklame gebruik van diverse materialen, uitgevoerd in tekst, full color of een combinatie daarvan. Natuurlijk kunnen wij ook allerlei vormen voor u ontwikkelen, zodat juist die vorm waarvan u weet dat uw klant het zal onthouden, hierin wordt afgebeeld. Komt uw reclamebord op een locatie waar passanten deze vooral 's avonds zullen zien? Val dan nog meer op door te kiezen voor een speciale kleur metallic, neon kleuren of een reclamebord met reflecterende onderdelen.

Voorstel op maat voor een reclamebord op maat

Met reclameborden die speciaal voor zijn ontwikkeld, draagt Rosenboom Reklame graag bij aan uw succes.

Belt u ons vandaag nog op 0297-325637 voor een vrijblijvende offerte?