Bel: 0297 32 56 37

Winkelsigning

De gevel en binnenzijde van uw winkel vormen het belangrijkste visitekaartje voor uw onderneming. Uw eigen klanten, maar ook passanten, bepalen hiermee vaak al in enkele seconden een groot deel van hun indruk van uw bedrijf. Rosenboom Reklame ondersteunt u in het bereiken van maximale resultaten met uw winkelruimte!

Het belang van een sterke aankleding

U weet vast dat grote ketens, zoals Starbucks, McDonald's en Subway, extreem veel waarde hechten aan de inrichting van hun locaties. Tot op de millimeter bepalen zij wat waar moet komen, welke sfeer onderdelen moeten ademen en hoe de winkelende klant maximaal moet worden geprikkeld om geld uit te geven én terug te komen. Een duidelijker voorbeeld om het belang van een goede aankleding van uw zaak aan te tonen bestaat niet, het speelt simpelweg een enorme rol in de uitgaven die uw bestaande en nieuwe klanten zullen doen.

One-stop-shop

Alles voor een sterk aangeklede winkel. Denk aan balies, de achterwanden, het versieren of juist strak aankleden van uw deuren. Maar ook informatieborden, banners, tijdelijke belettering en permanente full-color bestickering. Al deze individuele componenten voegen wij samen tot één prachtig geheel waardoor het winkelend publiek wordt aangetrokken. Ook voor speciale acties of aanbiedingen die u onder de aandacht wilt brengen kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld raambestickering voor u aanbrengen, een bewezen effectief middel met hoog rendement!

Integraal voorstel op maat

Ongetwijfeld heeft u zelf al ideeën om uw winkel aan te kleden, samen met onze specialisten die ruime ervaring meebrengen, vinden wij samen een optimale invulling voor uw winkel. Natuurlijk in overeenstemming met uw eisen, wensen en budget. Neemt u contact met ons op, zodat wij een vrijblijvende afspraak kunnen plannen om uw gedachten vorm te geven!