Bel: 0297 32 56 37

Printing

Rosenboom Reklame levert printing diensten op maat. Met onze industriële printer kunnen wij vrijwel alles voor u printen waar u behoefte aan heeft, en dit op een uiteenlopend spectrum aan materialen!

Wat wilt u waarop laten printen?

Uw logo en website-adres op een sticker? Uw campagne op een banner? Uw nieuwe menu op een poster? De openingsdatum op een geveldoek? Een memorabel moment op een canvas? Of een bijzondere boodschap op 3D vervormbare folie, om uw auto mee in te pakken (carwrapping?). U verzint het, wij printen het, want met ruim een halve eeuw ervaring is Rosenboom Reklame een vertrouwd adres voor al uw printing!

Extra lange levensduur

Natuurlijk wilt u dat uw stickers zo lang mogelijk meegaan, zo krijgt u immers het meeste waar voor u geld en maximale exposure! Daarom lamineert Rosenboom Reklame al uw stickers standaard met een UV- en krasbestendige folie. Dit betekent dat uw stickers tegen een stootje kunnen en u hier lang van kunt genieten!

Direct een offerte?

Vraagt u vandaag nog een offerte aan bij Rosenboom Reklame, voor een enkele printopdracht of een volledig portfolio aan reclamematerialen. Onze experts denken tijdens de intake graag met u mee of het nóg beter kan en verrassen u graag met een scherp geprijsd voorstel op maat. Bel ons op 0297-325637 of vul ons contactformulier in.