Bel: 0297 32 56 37

Office

Voor alles op uw kantoor waar u herkenbaarheid op een object zoekt, bent u bij Rosenboom Reklame bij het juiste adres. Wij bedenken, vervaardigen en leveren allerhande zaken voor op kantoor, die u, uw mensen, uw bezoekers en klanten helpen om zich thuis te voelen en de weg te kunnen vinden.

Bewegwijzering voor op kantoor

Veel mensen staan er niet altijd bij stil, maar bewegwijzering in gebouwen is bijzonder belangrijk. Hoe komt u anders bij de juiste ruimte uit? Of weet u in welke kast die ene map hoort? Rosenboom Reklame levert diverse soorten bewegwijzering voor uw kantoorpand. Informatief, zodat mensen weten waar zij naartoe moeten, met pijlen, zodat ook de richting wordt aangewezen, maar ook voor identificatie van individuele ruimtes zoals kamers, toiletten, een auditorium of meer. En ook veiligheid is natuurlijk van groot belang, zo kunt u duidelijk maken welke ruimtes verboden zijn, gebodsborden plaatsen en nooduitgangen aanwijzen.

Rosenboom Reklame regelt het allemaal, eenvoudig of met full color, inclusief naamplaatjes voor medewerkers, om iedereen zich op uw locatie thuis, comfortabel en veilig te laten voelen!

Wij denken graag met u mee

Weet u al exact wat u nodig heeft? Dan brengen wij graag een scherp voorstel voor u uit. Of bent u zich nog aan het oriƫnteren? Schakel dan onze experts in, want met hun dagelijkse ervaring weten zij zonder meer een invulling te vinden die u een uitstekend resultaat biedt en veel tijd bespaart. Vult u ons contactformulier in zodat wij contact met u opnemen? Of belt u ons op 0297-325637?