Bel: 0297 32 56 37

Displaysystemen

Voor presentaties op beurzen, bij bedrijven of bij stands op straat, zijn rolbanners, ook wel roll-up displays genoemd, een ideale oplossing. Deze systemen zijn licht, in een handomdraai opgezet en daarmee overal mee naartoe te nemen. Zo kunt u op elke locatie uw eigen stijl of promotie onder de aandacht brengen; Rosenboom Reklame maakt deze voor u.

Rolbanners van Rosenboom Reklame

U wilt uw bedrijf onder de aandacht brengen, of een specifieke campagne benadrukken. In de ontvangsthal, op een beurs, een congres of elke andere locatie. Rolbanners zijn dan enorm effectief, relatief voordelig en snel geleverd. Stuurt u ons uw ontwerp toe, of zet ons aan de slag om een prikkelend ontwerp te maken, en wij leveren u één of meerdere rolbanners die u direct overal kunt gebruiken. Uiteraard ontvangt u deze samen met de cassette en een bijbehorende tas, zodat u na afloop direct kunt inpakken en door kunt naar de volgende locatie!

Direct een offerte

Bent u benieuwd wat de investering in één of meerdere rolbanners is? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of bel ons op 0297-325637. Zo krijgt u direct een persoonlijke en vrijblijvende offerte van ons toegestuurd!