Bel: 0297 32 56 37

Indoor Reclame

Al ruim 50 jaar staat Rosenboom Reklame een divers klantenportfolio bij in het vinden van optimale reclame-uitingen in verschillende vormen. Of het nu gaat om winkelinrichting, interne borden die de weg wijzen, prachtige printoplossingen of materialen waarmee u op elke beurs de show steelt. Wij vinden steeds opnieuw de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Displaysystemen

Met rolbanners van Rosenboom Reklame vestigt u de aandacht op uw bedrijf of campagne, altijd en overal, want deze lichtgewicht oplossing met groot effect neemt u overal mee naartoe!
Lees meer...

Winkelsigning

De aankleding van uw winkel en gevel zijn enorm belangrijk voor een goede uitstraling én maximale uitgaven van het winkelend publiek. Wij bieden hiervoor integrale oplossingen.
Lees meer...

Printing

Printdiensten op maat. Banners, stickers, posters, geveldoeken, canvas, 3D-folie en meer, wij ontwikkelen, printen en leveren precies wat u voor ogen hebt, tegen een scherpe prijs!
Lees meer...

Office

Interne bewegwijzering die ervoor zorgen dat mensen zich thuis voelen op uw kantoor. Waar zit dat kantoor? Hoe vind ik het toilet? Hoe heet die mevrouw ook alweer? Geeft u hen het antwoord?
Lees meer...