Bel: 0297 32 56 37

Heeft u schade aan uw voertuig? Bijvoorbeeld een kras op uw auto, een deuk in uw vrachtwagen of trailer, of een scheur in een polyester deel van uw bestelauto? Rosenboom Reklame verhelpt deze schade snel en voordelig voor u. Daarnaast hebben wij de expertise om ook het administratieve traject voor u af te handelen, zodat u zich op uw kerntaken kunt concentreren.

Personenwagens

Direct een offerte voor schadeherstel? Neem contact met ons op, bespreek uw leenauto vooraf en u kunt direct weer op weg terwijl wij uw auto weer als nieuw herstellen.
Lees meer...

Bestelwagens

Schade aan uw bestelwagen is dubbel vervelend, want uw voertuig moet onderweg zijn om geld voor u te verdienen! Daarom lossen wij deze schade professioneel én snel voor u op!
Lees meer...

Vrachtwagens

Kleine of grote schade, inclusief spuitwerk in onze speciale spuitcabine voor vrachtwagens, verhelpt Rosenboom Reklame snel en voordelig voor u. Voor uw vrachtwagen, trailer of aanhanger.
Lees meer...

Spuiterij

Ruim 50 jaar ervaring met spuitwerk zorgt ervoor dat wij alles opnieuw kunnen spuiten! Auto's, scooters, bestelwagens, vrachtwagens en zelfs boten en kunstobjecten. Kies voor expertise!
Lees meer..

Polyester reparaties

Is uw polyester object gescheurd of bekrast, of wilt u deze in een nieuwe kleur of met een nieuw kleureffect hebben? Rosenboom Reklame levert topwerk en zorgt voor een mooie nieuwe look!
Lees meer...

Niet alleen voertuigen kunnen bij ons gespoten worden, maar ook verrichten wij ‘klein’ industrieel spuitwerkzaamheden.

U moet hier denken aan o.a.:

  • Kunstwerken
  • Kappen van scooters
  • Meubelpanelen
  • Staal/Aluminium/Kunststof/Polyester objecten

Heeft u schade aan uw vrachtwagen, trailer of aanhanger? Vervelend! Want niet alleen de schade zelf kost geld, de tijd dat uw voertuig niet inzetbaar is leidt ook tot schade. Vertrouw daarom op Rosenboom Reklame, wij doen er alles aan uw voertuig zo snel mogelijk weer inzetbaar te krijgen, en met ruim 50 jaar ervaring kennen wij daarvoor de snelste routes!

Van lichte kras tot total-loss

Brengt u uw vrachtwagen, trailer of aanhanger langs om enkele krassen te verhelpen, of is deze door uw verzekeraar total loss verklaard, maar wilt u toch zien of herstel mogelijk is? Schakel Rosenboom Reklame in, want met de combinatie van onze werkplaats en speciale spuitcabine voor vrachtwagens, weten wij praktisch elk voertuig tegen scherpe tarieven weer als nieuw te maken!

Polyester ook beschadigd?

Ook de polyester onderdelen kunnen natuurlijk beschadigd zijn geraakt, dan is het goed om te weten dat Rosenboom Reklame ook deze onderdelen kan repareren en opnieuw kan spuiten, zo wordt geen onderdeel vergeten.

Volledige schadeafhandeling

Naast de feitelijke schade, krijgt u vaak ook nog eens te maken met een stapel papierwerk, terwijl u al zoveel te doen heeft! Daarom hebben wij ook hiervoor specialisten, die u het volledige administratieve traject uit handen nemen. Van taxatie tot contact met uw verzekeraar en verklaringen, zo blijft uw productiviteitsverlies tot een minimum beperkt!

Kostenbesparing

Wij gaan altijd uit van vervanging met originele onderdelen, maar als wij u geld kunnen besparen, doen wij dit natuurlijk graag. Werkt u liever met imitatie of gebruikte onderdelen? Dan gaan wij voor u op zoek om de factuur zoveel mogelijk omlaag te krijgen! Dit is immers ook in ons belang, want tevreden klanten komen sneller terug!

Bel ons direct

Laat Rosenboom Reklame u direct ontzorgen en vraag direct een persoonlijke intake aan, wij zijn bereikbaar op 0297-325637.

Het spuiten van voertuigen is vaak de laatste stap van een reparatie, of een prachtige vernieuwing van uw voertuig. Rosenboom Reklame heeft een eigen spuiterij en levert u de som van ruim 50 jaar ervaring. Niet zonder reden vertrouwen onze klanten ons elke keer opnieuw. Kent u ons al, of maakt u kennis met uw nieuwe spuiterij?

Allerhande voer- en vaartuigen

Waar veel spuiterijen zich beperken tot personenauto's alleen, kan Rosenboom Reklame vrijwel elk voertuig geheel opnieuw spuiten. Scooters, bestelwagens, vrachtwagens en zelfs boten. Voor al deze voer- en vaartuigen leveren wij topwerk tegen een scherpe prijs, daar kunt u op vertrouwen.

Klein industrieel spuitwerk

Een bedrijf dat zich al zo lang bezig houdt met spuiten, verbreed door de jaren heen zijn werk. Zo spuiten wij ook meubelpanelen, kunstwerken, objecten gemaakt van staal, aluminium, kunststof of polyester, ofwel vrijwel alles dat gespoten kán worden. Zo heeft u één vast adres voor al uw spuitwerk.

Direct een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar onze expertise, snelle service en voordelige tarieven? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan en laat u aangenaam verrassen! Neem contact met ons op, of bel ons op 0297-325637.

Een kras, een deuk of andere schade aan uw bestelwagen is zeer vervelend, want veelal heeft u deze direct weer nodig om uw activiteiten voort te kunnen zetten. Dan is het goed om te weten dat Rosenboom Reklame u snel van dienst kan zijn. De enige 'zorgen' waar u mee te maken heeft, is dat wij zorgen dat u snel weer op weg kunt!

Volledige schadeafhandeling

Niet alleen de schade zelf is erg vervelend, het hele papiercircus kost ook nog eens veel tijd. Papiertje zus, formulier zo, e-mail dit en verzekeraar dat, terwijl u vast genoeg andere dingen te doen heeft. Vertrouw daarom op Rosenboom Reklame, want niet alleen repareren wij uw voertuig naar de originele staat, wij nemen u alle handelingen zoals de taxatie en de communicatie met uw verzekering uit handen, zodat u zich kunt concentreren op dat wat echt belangrijk is!

Voordelig herstel

Bij Rosenboom Reklame zien wij u graag terugkomen als vaste klant, natuurlijk liever niet voor schade, maar wel voor onze andere uitstekende diensten. Daarom is het ook in ons belang uw schade zo voordelig mogelijk te verhelpen. Standaard werken wij met originele vervangende onderdelen, maar in overleg kunnen wij ook imitatie of gebruikte onderdelen gebruiken; en dat scheelt in uw portomonnee.

Schade aan voertuigreclame

Is uw bestelwagen voorzien van voertuigreclame, zoals belettering, carwrapping, full-color bestickering of contourmarkering, en is deze ook beschadigd? Op basis van onze eigen expertise in diverse soorten voertuigreclame, herstellen wij ook dit deel van het voertuig naar volledige nieuwstaat. Geen zorgen dus, Rosenboom Reklame laat uw bestelwagen weer als nieuw lijken!

Direct een scherpgeprijsde offerte

Wilt u direct weten hoe wij u kunnen helpen met de schade aan uw bestelwagen? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0297-325637, zodat wij u direct een scherp voorstel kunnen doen!