Bel: 0297 32 56 37

Voertuigreclame is een bijzonder effectief en relatief voordelig middel om uw boodschap aan een groot publiek te laten zien. Immers, de voertuigen heeft u al en deze worden in het dagelijkse verkeer door duizenden andere mensen gezien. Rosenboom Reklame bedenkt en ontwikkelt deze vorm van reclame en kan deze direct op al uw voertuigen aanbrengen!

Belettering

Subtiel of opvallend? Voor personenauto's, fietsen, scooters, werkvoertuigen of vrachtwagens? Een simpele variant of full-color? U krijgt rijdende reclame in een handomdraai.
Lees meer...

Carwrapping

Een fantastische vorm van voertuigreclame, en nog betaalbaar ook. Rosenboom Reklame is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerhande folies met prachtige effecten.
Lees meer...

Full color

Elke print die u voor ogen heeft, in een kwalitatief hoogstaande stickervorm op uw voertuig. Ook UV- en krasbestendig, met laseroog op maat gesneden voor maximaal effect.
Lees meer...

Contourmarkering

Deze verplichte markering voor vrachtwagens, trailers en aanhangers levert Rosenboom Reklame voordelig en snel. Ook voor slim gebruik op niet-verplichte plekken!
Lees meer...

Advies

Bent u zich aan het oriënteren en bent u benieuwd wat voor u het beste werkt? Vertrouw dan op de expertise die Rosenboom Reklame sinds 1958 heeft opgebouwd. Neem direct contact met ons op, zodat één van onze specialisten vrijblijvend contact met u opneemt om u te adviseren. Of bel ons op 0297-325637, wij zijn u graag van dienst!

In de afgelopen jaren is de wetgeving omtrent verplichte contourmarkering voor vrachtwagens, trailers en aanhangers aangescherpt. Rosenboom Reklame is uitstekend op de hoogte van alle vereisten en voorziet uw wagenpark voordelig van de benodigde contourmarkering of reflecterende tape. Daarnaast kunnen wij van ditzelfde materiaal handig gebruik maken voor een mooi reclame effect!

Zo houdt u zich altijd aan de wet

De regelgeving voor zwaardere voertuigen kan complex zijn en volgt elkaar snel op, zo ook op het vlak van zichtbaarheid. Natuurlijk is het bewezen dat ongevallen hierdoor afnemen en is er een duidelijke noodzaak voor deze verplichtingen, maar tegelijk kan het moeilijk zijn continu op de hoogte te blijven van de precieze vereisten. Laat uw organisatie daarom ontzorgen door Rosenboom Reklame, wij brengen de juiste verplichte contourmarkering of reflecterende tape voor u aan. Voordeliger dan onze concurrenten, en, veel voordeliger dan een boete!

Vrijwillig gebruik kan handig zijn!

Reflecterende folie is op sommige plaatsen verplicht, zoals op verkeersborden of waarschuwingsborden. Het effect is dan ook dat mensen hier automatisch naar kijken, men associeert dit immers met iets waar naar gekeken moet worden. U kunt deze folie dus ook vrijwillig gebruiken op plekken waar dit niet verplicht is, zoals op uw reclameborden, of om uw huisstijl aan te lichten in het donker. Dit geeft een verbazingwekkend resultaat met een hoge aantrekkingskracht, uw bezoeker of voorbijganger moet er simpelweg wel naar kijken! Handig, vindt u niet?

Voordelig en effectief

Bij Rosenboom Reklame begrijpen wij dat kosten die voortkomen uit wettelijke verplichtingen een last op uw budget kunnen vormen. Daarom spannen wij ons continu in om u scherpe prijzen te kunnen bieden voor materiaal en arbeid, om onze processen te versnellen zodat wij sneller klaar zijn en om u te ontzorgen door u het nadenkwerk uit handen te nemen. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor een advies en vrijblijvend voorstel voor de contourmarkering en reflecterende tape die u verplicht moet óf vrijwillig wilt gebruiken.

Bent u op zoek naar maximale exposure met uw rijdend materieel? Dan biedt Rosenboom Reklame hiervoor een uitstekende oplossing, door uw voertuigen met kwalitatief hoogwaardig full-color stickermateriaal te voorzien van uw eigen unieke uitstraling!

Theorie + Praktijk = Maximaal effect

Rosenboom Reklame biedt al sinds 1956 topoplossingen voor bedrijven en onze roots liggen bij voertuigen. Dit betekent dat wij de theoretische kennis hebben, over kleuren, ontwerpen, materialen en drukken, om de slimste oplossingen voor elk voertuig tegen een scherp tarief te kunnen bieden. Tijdens de vertaalslag naar de praktijk gebruiken onze vakkundige medewerkers hoogwaardige apparatuur om tot een uitstekend eindresultaat te komen. Die combinatie van kennis en ervaring zorgt voor een uniek resultaat waar ú van profiteert!

Materiaalkeuze en techniek

Uw prints worden vervaardigd op een scala aan materialen. Welk materiaal het beste bij u past? Dat stellen we samen vast. Denk bijvoorbeeld aan zelfklevende folie voor promotionele stickers of zelfs 3D vervormbare folie voor het 'wrappen' van uw voertuig. Om de levensduur van uw stickers nog meer te verlengen, kunnen wij deze zelfs voorzien van een UV- en krasbestendige lamineerfolie. Daarnaast kan elke sticker in contour schoon worden gesneden met onze hoogwaardige snijplotter met laseroog. Zo worden uw wensen tot op de millimeter nauwkeurig ingevuld!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Strak in uw huisstijl, in combinatie met belettering, volledig op maat voor één voertuig of uw hele wagenpark. Rosenboom Reklame vult dit naadloos voor u in. Verrast u ons dan ook met uw eigen ideeën, zodat wij dit in een aantrekkelijk en vrijblijvend voorstel kunnen omvatten en direct in de praktijk kunnen brengen! Neemt u contact met ons op?

Het subtiel of opvallend beletteren van uw voertuig of wagenpark vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf. Rosenboom Reklame ondersteunt u in het bereiken van een maximaal effect, op basis van een goed ontwerp, de juiste materiaalkeuze en een feilloze bevestiging aan elk voertuig.

Veel voertuigen, veel mogelijkheden

Rosenboom Reklame werkt voor een breed spectrum aan bedrijven, van starters tot marktleiders, en iedereen heeft andere wensen. Op basis van onze uitgebreide ervaring met voertuigreclame, kunnen wij voor elke wens een volledig passende oplossing ontwikkelen. Van scooters en vrachtwagens, tot fietsen en personenauto's. Van een subtiele kleine tekst, tot volledige full-color oplossingen of carwraps. Zo krijgt u in een handomdraai een rijdende reclameuiting.

Oplossingen voor wagenparken

Bijna elke organisatie met een wagenpark, heeft diverse soorten voertuigen rondrijden. Rosenboom Reklame helpt u met belettering dan om hier toch eenheid in aan te brengen en een uniforme uitstraling te verkrijgen. Zoekt u naar creatieve oplossingen? Dan dragen wij deze graag aan. Of moet juist elk detail volgens uw strakke huisstijl worden uitgevoerd? Dan voeren wij dit tot in het kleinste puntje voor u uit.

Ideale prijs-kwaliteitverhouding

Rosenboom Reklame wil voor al uw oplossingen een topresultaat tegen een scherp tarief bieden. Ook voor belettering van één of meerdere voertuigen gaan wij dus graag met u in gesprek om niet alleen tot een ideaal resultaat te komen, maar hier ook voorwaarden aan te koppelen waar uw budget blij van wordt. Bel ons dus vandaag nog, op 0297-325637, voor een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten.

Uw voertuig kan een rijdend visitekaartje zijn! Hoeveel verkeersgebruikers, stuk voor stuk potentiele klanten, kunt u op uw bedrijf attenderen door uw auto op te laten vallen? Met car wrapping - het inpakken van uw auto met een speciale folie - valt uw bedrijf op in de stad, in de file, op de snelweg en in de garage. Natuurlijk moet u dan wel netjes blijven rijden, want  een 'optreden' bij Blik op de Weg is misschien minder goede reclame.

Wat is car wrapping?

Met car wrapping kunt u uw voertuig of motor volledig of gedeeltelijk inpakken met een speciale vinylfolie. Deze folie is bijzonder flexibel en kan, door deze op de juiste wijze te verwarmen, vrijwel elke vorm aannemen, zo sluit als een tweede huid aan op uw auto. Natuurlijk wordt de autolak hierbij niet beschadigd, sterker nog, het vormt een uitstekende bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag. Enige jaren geleden was car wrapping nog vrij prijzig, maar door nieuwe technieken is dit vandaag de dag zo voordelig dat het ook interessant kan zijn voor particulieren!

Wat is er mogelijk?

Dit is het grote voordeel van car wrapping: het antwoord is alles. Waar de mogelijkheden met het spuiten van uw auto beperkt en definitief zijn (tenzij u deze weer laat overspuiten), heeft u een grote keuze in een assortiment aan 'special effect' folies. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een unieke kleur met uw logo en website, of voor spectaculaire kleureffecten.

Wat kost car wrapping?

Car wrapping is een voordelige manier om een geweldig reclamebord te verkrijgen, waarbij de exacte kosten steeds afhangen van de gebruikte folie en uw type voertuig. Daarin is zoveel keuze dat een lijst op onze website te lang zou worden, maar als wij weten wat u voor ogen heeft en welk voertuig u heeft, kunnen wij u direct een duidelijke indicatie geven. Neemt u even contact met ons op, of bel ons op 0297-325637.