Bel: 0297 32 56 37

Als mensen buiten zijn, dan kijkt men rond. Of dit nu in de auto is, aan de wandel of op weg naar een afspraak, men is vatbaar voor nieuwe indrukken; dus ook die van u! Rosenboom Reklame levert diverse oplossingen voor buitenreclame. Oplossingen die zijn samengesteld op basis van een ideale prijs-kwaliteitverhouding, zodat u de grootste winst behaalt.

Gevelreclame

Deze vorm van reclame biedt grotere herkenbaarheid voor bezoekers, medewerkers en voorbijgangers. Rosenboom Reklame heeft de kennis én techniek om al uw wensen vorm te geven.
Lees meer...

Bebording

Reclameborden die prikkelen, de weg uitleggen of meer. Subtiel in omgevingskleuren of juist zeer opvallend. Deel uw idee en wij maken er een concrete en scherp geprijsde oplossing van!
Lees meer...

Ramen

Raamdecoratie is een bijzonder stijlvolle manier om indruk te maken op voorbijgangers én de privacy binnen te vergroten. Benieuwd welke waarde wij aan uw ramen kunnen toevoegen?
Lees meer...

Bewegwijzering

Voor een zorgeloze ervaring van de bezoekers in uw pand, op uw bedrijfsterrein of op uw werklocatie, levert Rosenboom Reklame bewegwijzering. Van eenvoudig bord tot volledige reclamezuil.
Lees meer...

Renovatie

Renoveren is noodzakelijk, maar vaak ook prijzig en onhandig. Maak kennis met onze renovatiefolies die voordeliger én sneller zijn, zodat u direct weer in een frisse omgeving aan het werk kunt gaan.
Lees meer...

Na jaren succesvol in een mooie omgeving te hebben gewerkt en eventueel ook uw klanten te hebben ontvangen, is het tijd om te vernieuwen. U wilt immers met de tijd meegaan en blijven uitstralen dat u bovenop de actualiteiten zit. Maar renovaties zijn niet alleen bijzonder prijzig, uw pand is vaak ook nog enige tijd onbruikbaar. Rosenboom Reklame biedt u een uitstekend alternatief.

Sneller, voordeliger renoveren met een prachtig effect

De techniek staat niet stil, in de laatste jaren zijn prachtige folies ontwikkeld die u voor allerhande doelen kunt gebruiken. Wilt u uw ramen of gevels renoveren? Gebruik dan de speciale renovatiefolies van Rosenboom Reklame. Deze oplossing is voordeliger dan schilderen, gaat aanzienlijk langer mee en bespaart u ook de overlast van lawaai, stank en tijdelijke onbruikbaarheid van uw pand.

Ook voor binnen

Een snelle, voordelige, maar kwalitatief hoogwaardige renovatie met een minimale doorlooptijd? Dat levert Rosenboom Reklame. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de 3M Dinoc renovatiefolie voor u gebruiken, waarmee uw deuren, wanden en liften er weer als nieuw uitzien en u deze in een volledig nieuw jasje kunt steken. Zit het werk erop? Dan kunt ook u direct weer aan de slag!

Voorbeelden zien of prijsaanvraag?

Rosenboom Reklame heeft uitgebreide ervaring met deze renovaties, tal van verschillende soorten bedrijven genieten al van de meerwaarde die wij hen leverden. Bent u dus nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u voorbeelden kunnen laten zien of een persoonlijk én vrijblijvend voorstel voor u maken die u aangenaam verrast. Wij horen graag van u!

Bent u weleens langs een bedrijf gelopen dat haar ramen met 'iets' versierde, en was u onder de indruk van het resultaat? Het werken met decoratieve glasfolies is één van de meest stijlvolle manieren om zowel een boodschap uit te stralen, als de privacy te vergroten van de mensen die achter het glas werken, bezoeken of genieten. Rosenboom Reklame verzorgt deze oplossingen op maat en tegen scherpe prijzen.

Wat wilt u met glasfolie bereiken?

Omdat glasfolie zowel uitstraling als privacy kan bieden, zijn er veel mogelijkheden voor toepassing. Heeft u in een restaurant gasten die bij het raam eten, maar wilt u de onderkant bedekken voor een intiemere sfeer? Of werkt u bijvoorbeeld in een kantoorruimte waar regelmatig voetgangers voorbijkomen? In beide gevallen schermt u de binnenruimte geheel of gedeeltelijk af, zonder het uitzicht te ontsieren. Sterker nog, u kunt dit er fantastisch uit laten zien, want:

Glasfolie biedt veel flexibiliteit

Met glasfolie kunt u alle kanten op. De folie geeft een zandstraal effect op het glas, waarmee dit er zelfs met een eenvoudige volledige bedekking in één kleur al chique uitziet. Maar, u kunt ook met diverse kleuren werken en delen laten 'uitplotten', zodat elke vorm ontstaat die u wilt hebben. Uw bedrijfslogo, een afbeelding, een vorm, een figuur, losse belettering of combinaties daarvan? Decoratief gebruik van glasfolie zorgt voor een unieke uitstraling die uw bezoekers én voorbijgangers zeker zullen onthouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rosenboom Reklame levert al sinds 1956 persoonlijke oplossingen voor bedrijven, dus natuurlijk kunnen wij u een keur aan voorbeelden laten zien om inspiratie uit op te doen. Wij denken dan ook graag met u mee naar de beste oplossing voor uw locatie om u hierna te verrassen met een aantrekkelijk voorstel op maat. Neem hiervoor direct contact met ons op!

 

Een reclamebord is een van de oudste en nog steeds bijzonder effectieve manieren om aandacht op uw bedrijf, dienst of product te vestigen. Rosenboom Reklame levert reclameborden die exact passen bij de boodschap die u uit wilt stralen.

Volgens huisstijl, campagne of de omgeving

Rosenboom Reklame gebruikt diverse soorten materiaal om uw reclamebord van de gewenste uiting te voorzien. Dit volledig in overeenstemming met uw huisstijl zodat deze naadloos aansluit bij uw documentatie, of bijvoorbeeld in een speciale campagnekleur. Hangen u reclameborden in een specifieke omgeving, zoals bij een binnenstad, voetbalclub of een winkelcentrum? Dan denken wij ook graag met u mee om uw reclameborden in exact de juiste kleur en stijl weer te geven. Subtiel of knallend? U kiest, wij maken.

Vrijwel alles is mogelijk

Om werkelijk aan al uw wensen en doelstellingen te voldoen, maakt Rosenboom Reklame gebruik van diverse materialen, uitgevoerd in tekst, full color of een combinatie daarvan. Natuurlijk kunnen wij ook allerlei vormen voor u ontwikkelen, zodat juist die vorm waarvan u weet dat uw klant het zal onthouden, hierin wordt afgebeeld. Komt uw reclamebord op een locatie waar passanten deze vooral 's avonds zullen zien? Val dan nog meer op door te kiezen voor een speciale kleur metallic, neon kleuren of een reclamebord met reflecterende onderdelen.

Voorstel op maat voor een reclamebord op maat

Met reclameborden die speciaal voor zijn ontwikkeld, draagt Rosenboom Reklame graag bij aan uw succes.

Belt u ons vandaag nog op 0297-325637 voor een vrijblijvende offerte?

Wilt u uw bezoekers de weg wijzen in uw gebouw of op uw terrein? Of is het belangrijk om zeker te stellen dat iedereen in uw pand de vluchtroutes kan vinden voor het geval dat? Rosenboom Reklame maakt, levert en monteert een breed portfolio aan bewegwijzering. In lijn met uw huisstijl, binnen uw budget en natuurlijk met service en advies van A to Z.

Visitekaartje tot in de details

De ervaring die uw klanten, partners, maar ook uw medewerkers, elke dag op uw locatie beleven, is belangrijk voor de totale indruk van uw organisatie. Om een goed en eenduidig visitekaartje achter te laten, kan juist in de kleine details winst worden behaald. Mooie, uniforme bewegwijzering helpt u dus niet alleen in het halen van bv. veiligheidsdoelstellingen, want net dat ene bordje bij de ingang of een parkeerbordje voor de deur kan tot de gedachte 'wat attent' leiden. En daar profiteert u van.

Rosenboom Reklame levert en adviseert

Wij nemen de rol in die bij uw behoefte past en leveren de bewegwijziering die daarbij hoort. Heeft u al een exacte productlijst? Dan maken wij een scherpe aanbieding met optionele montage. Bent u zich nog aan het oriënteren? Profiteer dan van de bijna 60 jaar ervaring van Rosenboom Reklame en vraag ons eens mee te denken naar een complete invulling voor uw organisatie. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend en onze oplossingen van eenvoudig bord tot volledige reclamezuil passend en betaalbaal, neemt u contact met ons op?